Cauti ceva anume ? Te-ai saturat de servicii de slaba calitate ? Aici poti gasi raspunsul la aceste intrebari.
  Judetul Timis : Timisoara - Lugoj
  Judetul Caras : Resita
  Judetul Arad : Arad http://hotel.online.ro 

Select-iuni de toamna


Scenariu: O dupa-amiaza de sambata si sunteti franti de oboseala pentru ca ati umblat toata dimineata prin Kappa, Terra si Europa la cumparaturi. In plus, sunteti si flamanzi si simtiti cum incepeti usurel sa va iritati. Deznodamant nedorit pentru o zi de sambata. In aceasta situatie, Select-ati ideea salvatoare: un restaurant bun cat mai aproape de locurile cu pricina. Adica restaurantul Select. Acesta va asteapta pe una dintre stradutele linistite de vis-à-vis de complexele comerciale amintite mai sus, si anume pe strada Pomiculturii nr. 23. Un loc aerisit, cu multa verdeata, numai potrivit pentru relaxare si mancare.Restaurantul Select s-ar putea numi foarte bine si Restaurantul Verde. Peretii, mocheta, fetele de masa, vestele ospatarilor - toate sunt verzi. Aceasta "simfonie verde" nu este, insa, agresiva, ci are un efect benefic, calmant. Intregul local este "la vedere". Nu are colturi, nu are curbe, nu are separeuri. Este o suprafata patrata, ca cea a unei sufragerii foarte, foarte mari. Pe peretele opus intrarii se afla barul, iar in stanga acestuia o mica scena. Este o zi de luni la pranz si, bineinteles, in acest moment nu canta nici o orchestra. Probabil ca se canta seara si la sfarsit de saptamana. Pare sa fie ceva deosebit pentru ca pe mica secena se lafaie, ca niste animale de companie rasfatate, un tambal si un violoncel urias. Mai rar am intalnit asa ceva prin restaurantele timisorene. De altfel, locul se evidentieaza prin amprenta muzicala. Pe peretii din dreapta si stanga intrarii sunt expuse tablouri care prezinta diverse personaje care se exprima prin muzica: un pianist, un violonist, o cantareata etc. In asteptarea comenzii, am timp sa analizez. In local mai sunt ocupate trei mese. Destul de bine pentru o zi de luni. Mesele sunt dispuse pe patru randuri si cam apropiate una de alta, astfel incat nu asigura intimitate unui discutii.

De exemplu, domnul si doamna din spatele nostru discuta despre pretul masinilor straine. Randurile de mese de pe mijlocul restaurantului sunt despartite de un parvan de lemn de aproximativ un metru inaltime pe care sunt asezate ghivece cu flori naturale. Florile naturale sunt intotdeauna o dovada de bun gust. Gust foarte bun are si crema de ciuperci pe care mi-a servit-o de cateva minute un ospatar dragut si politicos. Pot chiar sa spun ca este cea mai buna crema de ciuperci pe care am mancat-o vreodata! O savurez pe indelete ascultand muzica ce se revarsa din boxe. Urmeaza apoi sa fac un experiment culinar. La sugestia ospatarului, o sa mananc un platou cu somon, salau si crap la gratar in scopul de a face o comparatie intre cele trei specii de peste. Ospatarul imi da indicii ca sa pot deosebi cele trei feluri: carnea de crap este rosie, iar carnea de somon si salau este alba, de aceea le va plasa in dreapta, respectiv in stanga crapului. Sincer vorbind, nu am putut sa fac o ierarhizare la sfarsit.

Toate cele trei feluri mi-au placut, iar asortate cu ardei rosii copti au fost absolut extraordinare. Asa ca la final, ce mai lipseste? O nota! Una de apreciere (de la unu la zece) si una … de plata. Dar mai bine una muzicala: la, la la, laaaa… buna revedere.

Preturi:

Crema ciuperci: 48.000 lei
Ardei copti: 30.000 lei
Somon la gratar, pastrav la gratar: 90.000 lei
Frigarui cu pui si ciuperci: 90.000 lei
Legume sote: 55.000 lei
Santal: 30.000 lei

Atmosfera: ***
Serviciile: ***
Mancarea: ***
Amplasarea: ****
Punctaj maxim 5 stele


Copyright 2002 © RC.Team SA. All rights reserved. Observatii si sugestii webmaster@online.ro 
 
© 2000 RC Team S.A.
Pentru observatii si sugestii: webmaster